top of page

RUMLIG.DK er et arkitektur & grafik firma med base i København.RUMLIG.DK tegner sommerhuse, skaffer byggetilladelser, redigerer videoer, visualiserer med 2D & 3D værktøjer, designer og udarbejder hjemmesider og endelig producerer med anvendelse af AI, VR & AR værktøjer.

RUMLIG.DK minimerer de økonomiske omkostning ved at fase inddele projekter, så næste fase bygger på konklusioner fra den forgående fase. 

 

RUMLIG.DK anvender den nyeste teknologi for at minimere byggeriets økonomiske og miljømæssige omkostninger.

RUMLIG.DK har eksisteret i næsten 20 år og producerer arkitektur, visuelt design og rum i online medier for et bredt spektrum af kunder. Og derfor med stor skala forskel .RUMLIG.DK udvikler projekter med udgangspunkt i standard soft- og hardware. Med gratis software når opgaven indeholder den mulighed. Vi bruger AI som værktøj i skitse fasen.RUMLIG.DK prioriterer rumlige løsninger på alle niveauer. Udtænkte løsninger  sparer tid, CO2 og tusindvis af museklik i forhold til hovsa-løsninger i slutspurten.

RUMLIG.DK har rummet, Genius Loci og 'All matter is spent light'  som overskrift for al produktion.

klik PORTFOLIO 

Sten Simon Fischer Kruckow er RUMLIG.DK direktør og RUMLIG.DK administrator. Sten laver bl.a. videoer.

Claus Ulrich Fischer er RUMLIG.DK grundlægger.

Alle faser og skalaer af et  projekt har Claus erfaring med. Han er arkitektonisk  generalist.

Claus har i en årrække undervist i visualisering og byplanlægning på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

bottom of page