top of page

RUMLIG.DK er et arkitektfirma med base i København.RUMLIG.DK udvikler projekter indenfor den nordiske tradition for funktionelt design.

RUMLIG.DK minimerer de økonomiske og miljømæssige omkostninger ved at maksimere teknologien til hybride løsninger, der kobler alle meningsfulde aspekter.

RUMLIG.DK har eksisteret i næsten 20 år og producerer arkitektur, visuelt design og rum i online medier for et bredt spektrum af kunder. Og derfor med stor skala forskel .RUMLIG.DK udvikler projekter med udgangspunkt i standard soft- og hardware. Med gratis software når opgaven indeholder den mulighed. Real-time giver en realistisk tur gennem den endnu ikke realiserede virkelighed. Det er et vigtigt redskab til at give bygherre og lægmand en mulighed for at opleve drømmen.RUMLIG.DK prioriterer rumlige løsninger på alle rationelle og arkitektoniske niveauer. Udtænkte løsninger i et projekts tidlige fase er billigere og sparer tid, CO2 og tusindvis af museklik i forhold til hovsa-løsninger i slutspurten.

RUMLIG.DK har rummet mellem husene, Genius Loci og 'All matter is spent light' ( Louis Kahn)  som overskrift for al produktion.

En anden bibel for RUMLIG.DK er Carsten Juel-Christiansen's: Monument & niche : den ny bys arkitektur.

klik PORTFOLIO 

Sten Simon Fischer Kruckow er RUMLIG.DK direktør og RUMLIG.DK administrator. Sten laver bl.a. videoer.

Claus Ulrich Fischer er RUMLIG.DK grundlægger.

Alle faser og skalaer af et  projekt har Claus erfaring med. Han er arkitektonisk  generalist.

Claus har i en årrække undervist i visualisering og byplanlægning på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

bottom of page