RUMLIG.DK er et arkitektfirma med base i København.RUMLIG.DK udvikler projekter indenfor den nordiske tradition for funktionelt design.

RUMLIG.DK minimerer de økonomiske og miljømæssige omkostninger ved at maksimere teknologien til hybride løsninger, der kobler alle meningsfulde aspekter.

RUMLIG.DK har eksisteret i næsten 20 år og producerer arkitektur, visuelt design og rum i online medier for en række klienter inden for et bredt spektrum af teknologi.RUMLIG.DK udvikler projekter med udgangspunkt i standard soft- og hardware. Med gratis software når opgaven indeholder den mulighed. VR (Virtual Reality) er et værktøj, der er med til at give en realistisk tur gennem den endnu ikke realiserede virkelighed. Det er et vigtigt redskab til at give bygherre og lægmand en mulighed for at opleve drømmen.RUMLIG.DK prioriterer rumlige løsninger på alle rationelle og arkitektoniske niveauer. Udtænkte løsninger i et projekts tidlige fase er billigere og sparer tid, CO2 og tusindvis af museklik i forhold til hovsa-løsninger i slutspurten.

RUMLIG.DK har Genius Loci og 'All matter is spent light' ( Louis Kahn)  som overskrift for al produktion.

En anden bibel for RUMLIG.DK er Carsten Juel-Christiansen's: Monument & niche : den ny bys arkitektur.

Claus Fischer er RUMLIG.DK grundlægger.

Claus har arbejdet med fokus på arkitektonisk indhold i en lang række projekter for danske arkitektfirmaer siden 1994. 

Claus har i en årrække undervist i visualisering og byplanlægning på Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

  • Hvid Instagram Icon
  • Facebook - Hvid Circle
  • RUMLIG.DK YouTube

Visbygade 6, 2. Tv.

2100 København Ø

T: 2276 6670

M: rumlig@rumlig.dk